Bemutatkozás

Müller Zoltán kőfaragó és épületszobrász vagyok, aki azzal a céllal üzemelteti vállalkozását, hogy a megrendelői, partnerei minden esetben kiváló szolgáltatást, minőségi munkát kapjanak.
Arra törekszem, hogy ügyfeleim minden esetben a lehető legjobb áron jussanak hozzá a kiváló minőségű anyagokból készült termékekhez.
Kizárólag csak a legidőtállóbb kőből, gránitból, márványból készült, saját tervezésű, síremlékeket, szobrokat, kiegészítőket készítek és forgalmazok.
A nemes anyag, a kiváló megmunkálás, a széles választék, a pontos szállítási határidők és a megszokottnál alcsonyabb, kedvező árak egyedülállóvá teszik vállalkozásomat a régióban.

Az általunk használt gránit és márvány pedig szavatolja termékeink időtállóságát.

A vállalkozásomnak a megye több pontján van bemutató minta kertje így Szabadszálláson két helyen, Kunadacson, Solton, Izsákon, Kecskeméten is megtekintheti minta kertjeink kínálatát.


Központi raktárunk és kiállítókertünk Kunadacson található.

Több viszont eladó partnerrel állunk kapcsolatban országos és megyei szinten, nagy raktár készlettel és széles választékkal biztosítjuk partnereink számára a zavartalan ellátást.
Legfontosabb feladatomnak tartom, hogy csúcsminőséget képviselő termékeimmel és kiemelkedő szolgáltatásaimmal maximális segítséget nyújtsak a gyászoló hozzátartozóknak, a legmegfelelőbb síremlék kiválasztásában, elkészítésében, újjáépítésében, vagy felújításában.
Kész modelljeink értékesítésén túlmenően vállaljuk különleges, egyedi síremlékek megvalósítását is.
Kérdéseivel, megrendelésével forduljon hozzám bizalommal, készséggel állok rendelkezésére.

Kérésére Otthonában ingyenes számítógépes bemutatót tartok.

Az általam vezetett vállalkozás mindent megtesz azért, hogy eltávozott hozzátartozójának valóban méltó emléket állíthasson.

Tisztelettel: Müller Zoltán