Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató a www. muller-granit-sirko.hu látogatói és felhasználói részére

 

Szolgáltató, adatkezelő megnevezése

A www.muller-granit-sirko.hu weblap tulajdonosa és üzemeltetője: Müller Zoltán

Elérhetőségek:

Telefon: +36-70/457-00-70

Cím: 6080 Szabadszállás Bajcsy-Zsilinszki Endre u.13.

 

Bevezetés

A szolgáltató, adatkezelő a weboldal működtetése során, az oldalon személyek adatait kezeli abból a célból, hogy részükre megfelelő szolgáltatást nyújthasson.

A szolgáltató teljes mértékben meg kíván felelni a személyes adatok kezelésére vonatkozó jogszabályi előírásoknak, különösen az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendeletében foglaltaknak.

Ez az adatkezelési tájékoztató a természetes személyek személyes adatai védelméről és az adatok szabad áramlásáról az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete alapján készült, figyelemmel a 2011. évi CXII. törvény tartalmára, amely az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szól.

 

Az adatkezelés irányelvei

Az adatkezelő kijelenti, hogy a személyes adatok kezelését jogszerűen és tisztességesen, valamint az érintett számára átlátható módon végzi.

Az adatkezelő kijelenti, hogy a személyes adatok gyűjtése csak meghatározott, egyértelmű és jogszerű célból történik. Az adatkezelő kijelenti, hogy a személyes adatok kezelésének célja megfelelő és releváns és csak a szükséges mértékű.

 

Fontos adatkezelési információk

Az adatkezelés célja, hogy a Szolgáltató / Adatkezelő a weboldal működtetése során az oldalon személyek részére megfelelő többletszolgáltatást nyújthasson.

Az adatkezelés jogalapja az érintett személy hozzájárulása.

Az adatkezelésben érintettek köre a weboldal felhasználói, ajánlatkérők, érdeklődők.

 

Weboldalon történő ajánlatkérés, kapcsolatfelvétel

Az adatkezelés célja többletszolgáltatás nyújtása és kapcsolatfelvétel.

Az adatkezelés jogalapja az Ön hozzájárulása.

Az adatkezelés időtartama, a felhasználó hozzájárulásának visszavonásáig történik. Az adatkezeléshez történő hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja.

Az adatok törlésére az adatkezeléshez történő hozzájárulás visszavonása után 30 nap áll az adatkezelő rendelkezésére.

 

Az adatok tárolási módja: elektronikus.

A személyes adatok módosítása vagy törlése kezdeményezhető, telefonon vagy levélben a fentebb megadott elérhetőségi lehetőségeken.

A személyes adatok megadása feltétlenül szükséges az adatbázisokban történő azonosítás és a kapcsolattartás miatt. A pontos cégnév és cím az esetleges számlázáshoz szükséges, amely jogszabályi kötelezettség.

 

 

Jelentkezés álláshirdetésre

(1) Az adatkezelés jogalapja álláshirdetésre jelentkezés esetén az érintett önkéntes

hozzájárulása.

 

(2) Az érintetti kör: minden olyan természetes személy, aki a Vállalkozás honlapján keresztül elküldi pályázati anyagát a Vállalkozás által meghirdetett nyitott pozíciókra jelentkezés esetén.

 

(3) A kezelt adatok köre álláshirdetésre jelentkezés esetén: név, cím, születési idő, születésihely, lakóhely, tartózkodási hely, telefonszám, e-mail cím; előző munkáltatókra vonatkozó adatok, korábbi munkaviszony időtartama, korábbi beosztások és munkaköri leírásai; végzettséget adó oktatási intézmény megnevezése, tanulmányok kezdete és vége, a tanulmány befejezése révén megszerzett végzettség megnevezése, foka, típusa, megszerzésének ideje; idegennyelv -ismeret, nyelvismeret foka, nyelvvizsga foka, típusa és megszerzésének ideje; további képzettség megnevezése, foka, típusa és megszerzésének ideje; egyéb, a pályázó által megadott adatok (pl. arckép, önéletrajz, motivációs levél).

 

(4) Az adatkezelés célja: A pályázóval való kapcsolattartás, a betöltendő munkakörhöz szükséges alkalmasság ellenőrzése.

 

(5) A személyes adatok címzettjei: a Vállalkozás vezetője

 

(6) Az adatkezelés időtartama: meghirdetett pozíciók esetén a kiválasztási folyamat lezártával a felvételt nem nyert pályázók személyes pályázati anyagait haladéktalanul töröljük,

 

(7) Az érintett bármikor kérheti személyes adatai törlését, még abban az esetben is, ha a jelentkezés során meggondolja magát, visszavonja pályázatát a vállalkozás székhelyére megküldött postai levélben. A kiválasztási folyamat lezártával a pályázókat telefonon tájékoztatjuk a pályázat végkimeneteléről.

 

Adatfeldolgozók

Tárhelyszolgáltató:

Az Ön által megadott adatokat a tárhelyszolgáltató által üzemeltetett szerver tárolja. Az adatokhoz csak Szolgáltató, adatkezelő, illetve a szervert üzemeltető munkatársak férhetnek hozzá, de mindannyian felelősséggel tartoznak az adatok biztonságos kezeléséért.

 

Cookie (süti) szabályzat

Ahogy majdnem minden weblap, a www. muller-granit-sirko.hu is használ cookie-kat annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk látogatóinknak és hatékonyabbá tegyük weboldalunk működését.

A sütik kis méretű adatfájlok, amelyet a weboldal helyez el az Ön böngészésre használt eszközén. A sütik elmentik a böngészési adatokat, így weboldalunk következő meglátogatásakor oldalunk felismeri az Ön böngészőjét és kényelmesebbé teheti az Ön számára oldalunk használatát. Emellett segíti egyes funkciók biztosítását, zavartalan működését, szolgáltatásaink biztonságának megőrzését és honlapunk továbbfejlesztését.

A sütik önmagukban a felhasználó azonosítására nem képesek, kizárólag a látogató számítógépének felismerésére alkalmasak.

 

A www. muller-granit-sirko.hu milyen sütiket és mire használ?

“munkamenet sütik”

A “munkamenet sütik” a honlap böngészéséhez, a funkciók használatához szükségesek, többek között lehetővé teszik a látogató által adott oldalon, funkcióban vagy szolgáltatásban végzett műveletek megjegyzését. A “munkamenet sütik” alkalmazása nélkül a honlap zökkenőmentes használata nem garantálható. Érvényességi idejük az adott látogatás időtartamára terjed ki, a “sütik”

a munkamenet végén vagy a böngésző bezárásával automatikusan törlődnek.

A honlap az alábbi szolgáltatók “célzó- és hirdetési sütijeit” használja:

 

Google Adwords

A szolgáltatással kapcsolatos részletes tájékoztatót a következő linken keresztül érhető el:https://www.google.com/intl/hu/policies/privacy

A honlap az alábbi szolgáltató analitikai célú sütijeit használja:

 

Google Analytics

A Google Analytics belső cookie-k (sütik) alapján állít össze jelentést ügyfelei részére a weblap felhasználóinak szokásairól.

A weboldal üzemeltetőjének megbízásából a Google az információkat arra használja, hogy kiértékelje, hogyan használják a felhasználók a honlapot. További szolgáltatásként a honlap aktivitásával összefüggő jelentéseket készít weboldal üzemeltetőjének részére, hogy az további szolgáltatásokat teljesíthessen.

Az adatokat a Google szerverei kódolt formátumban tárolják, hogy megnehezítsék és elejét vegyék az adatokkal való visszaélésnek. A Google Analytics letiltása az alábbiak szerint történhet. Idézet az oldalról:

Azok a webhelyfelhasználók, akik nem szeretnék, hogy a Google Analytics JavaScript jelentést készítsen az adataikról, telepíthetik a Google Analytics letiltó böngészőbővítményét. A bővítmény megtiltja a Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js, és dc.js) számára, hogy információkat küldjön a Google Analytics rendszernek. A böngészőbővítmény a legtöbb újabb böngészőben használható. A Google Analytics letiltó böngészőbővítménye nem akadályozza meg az adatküldést

maga a webhely és más internetes elemzési szolgáltatások részére.

 

https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=hu

A Google adatvédelmi irányelvei: https://policies.google.com/privacy?hl=hu

Az adatok felhasználásával és védelmével kapcsolatos információk részletesen a fenti hivatkozásokon érhetők el.

Adatvédelem részletesen:

https://static.googleusercontent.com/media/www.google.com/en//intl/hu/policies/privacy/

google_privacy_policy_hu.pdf

 

A sütik letiltása

Minden modern böngésző engedélyezi a sütik tiltását.

Felhívjuk azonban a látogatóink figyelmét, hogy mivel a “sütik” célja a weboldal

használhatóságának és folyamatainak támogatása, valamint megkönnyítése, a “sütik” letiltása esetén nem tudjuk garantálni, hogy a látogató képes lesz a weboldal valamennyi funkciójának teljes körű használatára. A weboldal ez esetben a tervezettől eltérően működhet a böngészőben.

 

Jogorvoslati lehetőségek

Az érintett tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve – a kötelező adatkezelések kivételével –  törlését vagy zárolását az adatfelvételénél jelzett módon, illetve az adatkezelő feltüntetett elérhetőségein. A személyes adatok törlésére, zárolására, helyesbítésére 30 nap áll az adatkezelő rendelkezésére.